Termeni si Conditii

1. DESCRIEREA SERVICIULUI
Imbuteliere.ro realizeaza si asigura servicii si informatii tuturor celor care doresc sa acceseze www.imbuteliere.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

2. INREGISTRARE
Pentru utilizarea serviciilor oferite de portal doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui “nume de utilizator” si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului.
In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Imbuteliere.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.
Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre Imbuteliere.ro si alte companii. Imbuteliere.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru facilitati in servicii sau produse.

3. CONTINUT
Trimiterile sau legaturile facute de Imbuteliere.ro catre continut extern se fac de catre Imbuteliere.ro atat din proprie initiativa cat si la propunerea vizitatorilor si utilizatorilor legali ai portalului. Imbuteliere.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna functionarea surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionmarea acestora.
CONTINUTUL portalului este proprietatea Imbuteliere.ro si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Imbuteliere.ro.
Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.
Imbuteliere.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment.
Imbuteliere.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

4. DESPAGUBIRI
Imbuteliere.ro si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul Imbuteliere.ro si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

5. PUBLICITATE SI PROMOTII
Imbuteliere.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de Imbuteliere.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.
Imbuteliere.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de Imbuteliere.ro.

6. ACORD
Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul portalului de la adresa www.imbuteliere.ro.

Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa office@imbuteliere.ro.